Λίγα λόγια

Η εταιρία ΡΟΗ ΚΑΔΟΓΛΟΥ δραστηριοποιείται στην εγκατάσταση  συστημάτων παραγωγής και εξοικονόμησης ενέργειας, προσφέροντας στους πελάτες της  άριστη εξυπηρέτηση, κορυφαίας ποιότητας εγκαταστάσεις και τις καλύτερες ενεργειακές προτάσεις της αγοράς.

Σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές προϊόντων θέρμανσης και ψύξης, η εταιρία ΡΟΗ ΚΑΔΟΓΛΟΥ παρέχει αξιόπιστες και ολοκληρωμένες λύσεις σε όλο το εύρος των πελατών της, με μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε αντλίες θερμότητας, λέβητες pellet, συστήματα κλιματισμού και φωτοβολταϊκά συστήματα στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

Με το έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό (μηχανικούς και τεχνικούς) και σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές του κλάδου, έχει υλοποιήσει και συνεχίζει να υποστηρίζει πολλά και μεγάλα έργα όπως: ξενοδοχειακές μονάδες, βιομηχανικές εφαρμογές, συγκροτήματα  κατοικιών , δίκτυα δήμων και κοινοτήτων, εμπορικά κέντρα, δημόσια έργα κ.ά.

Παρέχεται αξιόπιστα η ενεργειακή μελέτη και ο σχεδιασμός του συστήματος, ανάλογα με τις ανάγκες που απαιτούνται.

Επίσης, αναλαμβάνονται όλες οι διαδικασίες για την ένταξη σε προγράμματα χρηματοδοτήσεων των έργων από το προσωπικό της εταιρίας μας.